Un fond de investitii din Luxemburg a cumparat active imobiliare de 1,2 milioane euro in Bucuresti

Joi, 30 Octombrie 2014, ora 14:45
2165 citiri
Un fond de investitii din Luxemburg a cumparat active imobiliare de 1,2 milioane euro in Bucuresti
Foto: monitorulab.ro

Fondul de investitii Tavirama din Luxemburg a cumparat doua spatii comerciale si un apartament de lux din Bucuresti, pentru 1,2 milioane de euro, acestea fiind primele tranzactii realizate de fond pe piata locala, unde vrea sa ajunga la un portofoliu de cinci milioane euro la finalul anului viitor.

"Romania ofera in prezent numeroase oportunitati in segmentul de real estate. Piata este la un nivel foarte scazut comparativ cu ultimii ani, insa exista in continuare cerere pentru inchirierea de spatii comerciale, in special in zona cartierelor din marile orase. Astfel, avem in plan sa investim in Romania in urmatorul an si estimam sa atingem un portofoliu de 5 milioane de euro pe plan local pana la finalul anului 2015", a declarat, intr-un comunicat, Florina Jurchita, director de investitii in cadrul Tavirama Romania, informeaza Mediafax.

In comunicat nu a fost indicat numele vanzatorilor celor trei proprietati si nici detalii despre acestea.

Tavirama este un fond privat de investitii din Luxembourg, activ in principal in zona de real estate. Fondul detine active, in principal imobile de dimensiuni mici si medii care insumeaza suprafete mari, dar care sunt astfel mai usor de administrat si inchiriat, in Luxembourg, Franta, UK si Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#fond investitii Luxemburg, #active imobiliare Luxemburg , #Stiri Imobiliare