Targul Imobiliarium aduce locuinte cu discount intre 2.000 si 10.000 de euro, ansambluri in exclusivitate, dar si workshopuri atractive

Vineri, 13 Octombrie 2017, ora 17:35
3447 citiri
Targul Imobiliarium aduce locuinte cu discount intre 2.000 si 10.000 de euro, ansambluri in exclusivitate, dar si workshopuri atractive

Expozanti prezenti in premiera la o expozitie imobiliara, dar si noi ansambluri lansate de dezvoltatori obisnuiti cu evenimentele din industrie au anuntat ca vor oferi vizitatorilor Imobiliarium din acest weekend locuinte si proiecte inedite la preturi promotionale.

Iata cateva din zecile de oferte:

The Concept a anuntat un discount intre 2.000 si 10.000 de euro la pretul de lista al proprietatilor. Alti expozanti, precum Floreasca Residence si Valletta Residence, au pregatit la randul lor reduceri de preturi cuprinse intre 10-15%, adica aproximativ 7.000 euro.

Cuzino 106, Thomas Mazaryk, Riverside, Live Contemporary, HM Residence sunt doar cateva din cele 16 ansambluri rezidentiale care apar in premiera pe piata, in perioada 13-15 octombrie, in cadrul Targului Imobiliarium.

Atlas Park Condominium, o investitie de peste 4 milioane de euro, se lanseaza tot maine, la Imobiliarium. Va avea 42 de unitati in zona Jandarmeriei si va fi finalizata in octombrie 2018. O alta premiera - The Ark Residence - adica cel mai nou proiect din Pipera dedicat familiilor, include apartamente cu gradina, un condominium cu facilitati integrate: piscina, loc de joaca pentru copii, spatii verzi.

Tot un new arrival este si Urbanesque Residential & more, un concept cu accente arhitecturale moderne, in apropiere de Universitate.

Fine&Country, concept britanic care vizeaza piata apartamentelor fine-living sau upper quarter, reprezintao noua experienta imobiliara adusa in premiera pe piata din Romania de Imoteca. Tot la standul Imoteca vor putea fi vazute 5 proiecte noi in Bucuresti si in tara, insumand peste 3.000 de unitati locative.

Toate cele peste 10.000 de locuinte prezentate de cei 84 de expozanti sunt disponibile incepand de vineri, 13 octombrie, de la ora 16.00, pana duminica, 15 octombrie, in parcarea Baneasa Shopping City.

Cei peste 7.000 de vizitatori asteptati vor avea si posibilitatea de "a intra" in casele si apartamentele din ofertele tuturor expozantilor cu ajutorul ochelarilor de Realitate Virtuala (VR).

Editia a doua Imobiliarium are si o agenda de conferinte si workshopuri atractive si utile nu doar pentru cei care planuiesc sa-si cumpere o casa in acest an, ci si pentru cei care vor dori sa devina proprietari in viitor.

Doi oameni de media, doi ingineri si un arhitect vor sustine un panel pe tema "Ce este o Casa Pasiva". Event Facebook

Autoarea si jurnalista Maria Seder Neda va avea un workshop despre cele mai bune zone cu locuinte noi din Bucuresti, in 2017. Event Facebook

Avocatul Florin Dobre le va explica vizitatorilor cum sa se fereasca de capcanele din contractele de vanzare-cumparare. Event Facebook

Designerul Mihnea Ghildus va oferi o sesiune despre cum sa ne amenajam locuinta de la zero. Event Facebook

Accesul la sesiuni este gratuit tuturor vizitatorilor care se inregistreaza online, pe www.imobiliairum.ro

Intrarea este gratuita doar pentru persoanele care se inregistreaza pe www.imobiliarium.ro, pana vineri, 13 octombrie, ora 16.00. In perioada evenimentului, 13-15 octombrie, vizitatorii care nu detin codul primit online vor plati o taxa de 10 lei.

Imobiliarium este un eveniment marca Universum Events.

Partener principal Storia.ro

Pentru informatii suplimentare, urmariti platformele oficiale de comunicare

www.imobiliarium.ro

Facebook.com/imobiliarium

Partener media principal: Kiss FM

Parteneri media: Agentia Nationala de Presa Agerpres, Revista Real Estate, Ziare.com, Business24.ro, Bursa Constructiilor, Comunicatedepresa.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Imobiliarium targ locuinte Baneasa , #Stiri Imobiliare