Sun Plaza inaugureaza pasajul care face legatura intre metrou si centru

Marti, 15 Iunie 2010, ora 10:40
2186 citiri
Sun Plaza inaugureaza pasajul care face legatura intre metrou si centru

Centrul comercial Sun Plaza, proiect de 200 milioane de euro, dezvoltat de Sparkassen Immobilien in parteneriat cu firma EMCT, a finalizat pasajul subteran care asigura conexiune directa a centrului comercial cu statia de metrou Piata Sudului, investitie de 3 milioane euro, transmite NewsIn.

Inaugurarea pasajului va fi succedata de lansarea pe 18 iunie a complexului Cinema City din Bucuresti, in cadrul Sun Plaza.

Pasajul, cu o lungime de 180 metri, o latime de 6 metri si o inaltime de 3 metri, porneste direct din statia de metrou si are doua iesiri - pe esplanda sud a Sun Plaza, precum si direct in interiorul centrului comercial, in Blue Plaza.

Pasajul gazduieste o galerie comerciala in zona Sun Plaza care prevede mai multe unitati comerciale de mici dimensiuni, printre care o agentie de turism, un atelier de croitorie, un magazin de accesorii, produse si servicii fotografice, un atelier de duplicat chei si stand de ziare si carti.

Centrul comercial Sun Plaza s-a deschis in 25 februarie, investitorii astepandu-se la circa 15 milioane de vizitatori anual.

#sun, #plaza, #pasaj, #metrou , #Stiri Imobiliare