Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Spaniolii investesc 350 milioane euro intr-un parc industrial din Brasov

Spaniolii investesc 350 milioane euro intr-un parc industrial din Brasov

Dezvoltatorul spaniol Graell&Llonch va investi 350 de milioane de euro pentru constructia unui parc industrial in localiatea Prejmer, din judetul Brasov, a declarat directorul companiei imobiliare Eurohouse, Oana Taraze.

"La ora actuala ne aflam in etapa a doua de executie a proiectului, in care construirea zonei unu a poligonului este in grad de finalizare de 70%", a precizat managerul de proiect al companiei imobiliare Eurohouse, Alexander Steinheur.

Pretul de vanzare al terenului este de 65 euro pe metru patrat, incluzand toate utilitatile, in timp ce ridicarea constructie in sine va adauga inca 360 euro metri patrati, in functie de suprafata construita.

"Companiile au posibilitatea sa achizitioneze un lot de teren de dimensiuni variabile, concomitent cu semnarea unui contract de construire cu demararea in termen de maximum doi ani", a mentionat Oana Taraze. Ea a explicat ca, ulterior urmeaza sa fie realizate halele, in raport cu necesitatile fiecarei societati. Proiectul a inceput in 2005 cand au fost demarate procedurile de obtinere a autorizatiilor necesare si urmeaza sa fie definitivat pana la sfarsitul lui 2009. Parcul industrial Graell&Llonch va fi construit pe un teren de 86,9 hectare si va pune la dispozitie loturi de teren cu suprafete cuprinse intre 1.000 si 30.000 metri patrati.

Dezvoltatorul va oferi, in cadrul aceluiasi complex industrial, o serie de servicii conexe si facilitati pentru mediu de afaceri precum centru medical, restaurante, birouri de banca, birouri de telecomunicatii, agentii de transport, centru de afaceri, sali de conferinte, si program intern de gestionare a rezidurilor.

Graells&LLonch va dezvolta in urmatorii zece ani doua proiecte industriale in Moldova si sudul Munteniei a caror valoare investitionala va depasi 500 milioane de euro.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 960 ori