Se pregateste terenul pentru Mega Mall Pantelimon. Vezi cum va arata - GALERIE FOTO

Miercuri, 15 Mai 2013, ora 16:47
6960 citiri
Se pregateste terenul pentru Mega Mall Pantelimon. Vezi cum va arata - GALERIE FOTO
Utilajele recent aparute in curtea viitorului mall

Ingradit si tinut in conservare inca din vara anului trecut, pe terenul unde se va construi cel mai mare mall din tara - Mega Mall Romania, au aparut excavatoare, baraci si muncitori.

Mega Mall Romania, viitorul cel mai mare mall din tara, va fi ridicat pe terenul fostelor cladiri Electroaparataj.

Mega Mall Romania a primit unde verde de la autoritati in luna decembrie a anului trecut, desi consructia ar fi trebuit sa inceapa inca din vara.

Contactati de catre Business24, reprezentantii constructorului, Real4You, au declarat ca deocamdata nu au inceput constructiile.

Mega Mall Romania are deja contracte de inchiriere pentru 35% din suprafata comerciala a proiectului.

Mall-ul va avea patru niveluri si se va desfasura pe o suprafata de aproximativ 70.000 de metri patrati, iar vizitatorii vor avea acces la o parcare subterana de 3.000 de locuri.

"Data de deschidere este estimata pentru al 4-lea trimestru din 2014", a declarat pentru Business24 Bogdan Marcu, senior consultant in cadrul departamentului de Retail al DTZ Echinox, fara sa dezvaluie insa si valoarea investitiei.

Un mall similar din punct de vedere al suprafetei comerciale, AFI Cotroceni Palace, a avut nevoie de investitii de 300 de milioane de euro.

Companiile de consultanta Colliers International si DTZ Echinox sunt agentii co-exclusivi ai proiectului.

"Aria de cuprindere primara a proiectului il constituie sectorul 2 care acopera zonele Pantelimon, Iancului, Colentina, Muncii, Tei si Mihai Bravu. Sunt aproximativ 200.000 de locuitori care pot ajunge in mai putin de 10 minute de mers pe jos si peste 420.000 de locuitori care pot ajunge in mai putin de 10 minute de mers cu masina sau cu un mijloc de transport in comun", afirma Bogdan Marcu.

Mega Mall Romania va gazdui 250 de magazine. "Avem contracte semnate cu hypermarket-ul Carrefour, cu magazinele de electronice Flanco si Altex, magazinele H&M, C&A, Kenvelo, Lee Cooper, Tom Tailor, Benvenuti, Yves Rocher, Kitchen Shop, Office Shoes, Lashez", a declarat reprezentantul DTZ Echinox.

#Mega Mall Pantelimon, #Mega Mall stadionul national, #Mega Mall Electroaparataj, #Mega Mall Romania , #Stiri Imobiliare