Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Romania a doua tara recomandata investitorilor

Romania a doua tara recomandata investitorilor

Romania este pe locul doi in topul tarilor recomandate investitorilor, de site-ul ImoMarket, pentru a scoate un profit in cel mult doi ani.

Romania este descrisa ca o oportunitate in ceea ce priveste proprietatile particulare, iar turismul, desi e promitator, e slab dezvoltat prin comparatie cu alte state. Romania are si munte si mare, dar sfatul analistilor pentru investitori este de a se axa pe munte doar pe termen scurt, iar pe litoral pe termen lung, deoarece viteza evolutiei acestora va fi diferita.

Pentru profit pe termen lung, investitorii sunt indrumati catre Bucuresti si oportunitatile pe care capitale le prezinta in ceea ce priveste sectorul imobiliar si cel al centrelor comerciale.

Ponturile pentru investitii sunt valabile pentru anul 2007. In acest top sunt prezentate, in ordine descrescatoare, Muntenegru, Romania, Bulgaria, Cap Verde si America Centrala si de Sud.

Amos News

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 833 ori