Preturi "de primavara" - 15.000 de euro pentru o locuinta

Joi, 12 Februarie 2009, ora 16:51
7007 citiri
Preturi "de primavara" - 15.000 de euro pentru o locuinta

Targul Project Expo: Imobiliare, ce se va desfasura in perioada 6-8 martie, isi propune sa promoveze doar preturi mici si calitate.

Targul Project Expo: Imobiliare reuneste, pentru 3 zile, peste 35 de dezvoltatori activi pe piata locala si internationala, dar si expozanti din domeniile conexe. Acest eveniment va reprezenta punctul de legatura dintre piata Real Estate din Romania si piata internationala. Dezvoltatorii vor prezenta aproximativ 50 de proiecte menite sa improspateze tendintele imobiliare ale acestui inceput de an.

"Suntem constienti de bugetul limitat de care dispun cumparatorii la acest moment si de aceea am incercat sa gasim o balanta intre puterea financiara si standardele dorite". Specialistii in constructii si-au dat tot interesul pentru a reduce costurile. Ofertele sunt dintre cele mai variate, vizitatorii avand la dispozitie alegerea unei locuinte ce poate costa chiar si 15.000 de euro, cu structuri realizate prin tehnici inovatoare si materiale de calitate", sustine domnul Cosmin Radu, unul dintre organizatorii evenimentului.

Pentru mai multe detalii puteti vizita www.projectexpo.ro.

#calitate, #imobiliare, #preturi, #targ , #Stiri Imobiliare