Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Plus a investit 1,5 milioane euro intr-un nou magazin de la Slatina

Plus a investit 1,5 milioane euro intr-un nou magazin de la Slatina
Reteaua germana de magazine de tip discount - Plus - a deschis la Slatina cel de-al 31-lea magazin din Romania, pentru care a investit 1,5 milioane de Euro, informeaza un comunicat al companiei.

Noul magazin de proximitate Plus are o suprafata aproximativa de 1.250 mp, dintre care 960 mp suprafata de vanzare si 290 mp spatii aferente. Magazinul este o constructie de tip "freestander", care respecta un format standard si dispune de 60 de locuri de parcare.

"Ne bucuram sa sarbatorim in aceasta toamna un an de existenta pe piata romaneasca. Pana la momentul actual am deschis 31 de magazine in Romania si intentionam sa deschidem, pana la sfarsitul acestui an, alte 3 magazine, continuand astfel strategia noastra de expansiune la nivel national", a declarat Uwe Klostermann, Director General Plus Discount Romania.

Prezenta retelei Plus la Slatina se inscrie in programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 20.000 de locuitori.

Plus este un brand care exista pe piata germana de peste 30 de ani. Compania este deja prezenta cu cca. 4.100 de magazine si peste 40.000 de angajati in noua tari europene (Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Spania, Portugalia, Grecia si Romania).

Bloombiz
(Sursa: Rompres)Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 679 ori