Paul Lambrino poate revendica o mare parte din averea regelui Mihai

Luni, 18 Februarie 2013, ora 11:44
4271 citiri
Paul Lambrino poate revendica o mare parte din averea regelui Mihai

Paul Lambrino, autointitulat "Printul Paul de Romania", nepotul Regelui Carol al II-lea, are dreptul la o buna parte din averea Familiei Regale, evaluata la peste 100 de milioane de euro, potrivit sentintei definitive a Inaltei Curti, care recunoaste filiatia regala a lui Paul Lambrino.

Printul Paul ar putea revendica de la Regele Mihai fie Castelul Peles, evaluat la 60 de milioane de euro, fie Palatul Elisabeta din Capitala.

Recunoscut oficial ca nepot direct al Regelui Carol al II-lea, acesta se considera a fi principalul mostenitor al averii regale.

"Printul Paul are 62,5 la suta din mostenire, din succesiunea lui Carol al II-lea, iar Mihai, fostul rege, are 37,5 la suta, asta pentru ca Printul Paul a obtinut prin cumparare drepturile de succesiune ale Elenei Lupescu", a explicat avocatul lui Paul Lambrino, Veronel Radulescu, potrivit Digi24.

Odata consfintit de justitie dreptul de succesiune, acesta poate revendica de la Regele Mihai peste jumatate dintr-o avere compusa din peste 12 palate si castele, 100 de vile si cabane, precum si domenii care cuprind 16.000 de hectare de teren agricol si 140.000 de hectare de paduri.

#printu Paul de Romania, #avere regele Mihai, #mostenire avere regele Mihai, #castel Peles avere regele Mihai , #Stiri Imobiliare