O firma maghiara va executa lucrari suplimentare la Centura de Est Cluj

Luni, 04 Octombrie 2010, ora 13:00
1469 citiri
O firma maghiara va executa lucrari suplimentare la Centura de Est Cluj

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a desemnat, fara anunt prealabil de participare, compania Nemzetkozi Vegyepszer pentru efectuarea unor lucrari suplimentare la Varianta Ocolitoare Cluj-Est -Tronson III, precizeaza NewsIn.

Potrivit anuntului de atribuire publicat pe SEAP, valoarea contractului se ridica 5.163.281 lei, fara TVA, estimarea initiala a contractului fiind de 5.349.141, fara TVA.

Singura oferta primita a fost cea a firmei castigatoare.

Finantarea va fi facuta de la bugetul de stat, printr-un act aditional la contractul initial, incheiat in decembrie 2006, care se ridica la 26,82 milioane lei.

CNADNR a selectat in martie un consortiu maghiaro-roman pentru a proiecta si construi un tronson de 2,32 de kilometri din partea de est a centurii Cluj-Napoca, pentru 73,7 milioane lei, fara TVA.

Licitatia a fost castigata la acea data de consortiul format din firmele Nemzetkozi Vegyepszer din Budapesta si DIFERIT din Cluj-Napoca pentru efectuarea lucrarilor de terasamente, sisteme rutiere, ziduri de sprijin, parapeti, semnalizare si marcaje intre kilometrii 4+575 si 6+900.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#firma, #lucrari, #suplimentare, #centura, #cluj , #Stiri Imobiliare