Nominalizarile SEE Real Estate Awards 2012 au intrat pe ultima suta de metri

Miercuri, 17 Aprilie 2013, ora 17:46
1540 citiri
Nominalizarile SEE Real Estate Awards 2012 au intrat pe ultima suta de metri

Termenul limita pentru nominalizarile la cea de-a 8-a editie a SEE Real Estate Awards 2012, principala gala de premii din domeniul imobiliar din Europa de Sud-Est, a fost stabilit pentru mijlocul lunii aprilie 2013.

Bazandu-se pe succesul ultimilor sapte editii ale SEE Real Estate Awards, organizatorul, EuropaProperty, se asteapta la un numar impresionant de participanti la evenimentul din acest an, care se desfasoara la hotelul Athenee Palace Hilton din Bucuresti, pe 16 mai 2013.

Ca o confirmare a interesului si a importantei tot mai ample pentru industria imobiliara comerciala si pentru industriile conexe din Europa de Sud-Est, atat in ceea ce priveste sectorul de dezvoltare cat si cel investitional, gala acopera urmatoarele tari: Romania, Bulgaria, Croatia, Slovenia, Serbia, Muntenegru, Macedonia , Republica Moldova si Albania.

Premiile sunt acordate pentru companii, proiecte si profesionisti care opereaza in aceste regiuni. In plus, pentru a patra oara, EuropaProperty a introdus SEE Green Building Awards - premiul pentru cladiri verzi. De asemenea, pentru al treilea an consecutiv, vor exista patru premii noi Retailer of the Year, inclusiv premii pentru Overall and Newcomer of the Year.

Un juriu independent, format din profesionisti din domeniul real estate, va vota toate nominalizarile. Cele cu cel mai mare punctaj vor intra pe lista scurta, care va fi mai apoi publicata pentru publicul larg si presa.

Pentru transparenta, compania independenta de audit si contabilitate, Ernst & Young, va gestiona, calcula si audita toate rezultatele de la votul final.

In plus, pe langa posibilitatea de a intalni si a face networking cu liderii din piata, EuropaProperty a completat cea de-a 8-a editie anuala a SEE Real Estate Awards Gala, prin organizarea unei serii de panouri de discutii. Se va oferi astfel o analiza actuala a pietelor din Europa de Sud-Est, care se dezvolta intr-un ritm rapid, din perspectiva investitorilor in domeniul imobiliar comerciala, din cea a dezvoltatorilor si a consultantilor activi in regiunea Sud-Est.

Panourile de discutii vor analiza piata de birouri, de retail, piata industriala, piata de hoteluri / agrement si piata de investitii din Romania, Bulgaria, Croatia si Serbia. Programul include pauze de cafea pentru networking atat dimineata cat si dupa-amiaza, masa de pranz si un cocktail de final.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#SEE Real Estate Awards 2012, #gala premii imobiliare , #Stiri Imobiliare