Moscopolis Business Agency, 40 de centre de afaceri pana la sfarsitul lui 2009

Vineri, 06 Iunie 2008, ora 10:51
1663 citiri
Moscopolis Business Agency, 40 de centre de afaceri pana la sfarsitul lui 2009

Compania Moscopolis Business Agency specializata in oferirea de servicii financiare intentioneaza ca pana la sfarsitul lui 2009 sa isi mareasca reteaua de centre de afaceri pana la 40 de birouri, in toata tara,a declarat Niculina Popa, credit manager la Moscopolis Business Agency."Dorim sa fim prezenti in toate resedintele de judet. Din cele 40 de centre de afaceri, 12 dorim sa le inauguram pana la sfarsitul acestui an", a declarat Niculina Popa.


Moscopolis Business Agency analizeaza pentru clientii sai peste 30 de oferte ale unor institutii financiare, astfel incat acestia sa obtina suma maxima dorita, la costuri minime si intr-un timp cat mai rapid.


Compania se adreseaza atat persoanelor fizice, persoanelor fizice autorizate cat si celor juridice, indiferent de venitul sau situatia economico-financiara. "Ne dorim ca domeniul de consultanta financiara sa fie principalul nostru obiect de activitate. De altfel, in acest moment noi acordam gratuit consultanta clientilor nostri", a adaugat Niculina Popa.