Mohammad Murad a investit 4 milioane de euro intr-un complex rezidential in nordul Capitalei

Marti, 04 Noiembrie 2014, ora 14:19
2758 citiri
Mohammad Murad a investit 4 milioane de euro intr-un complex rezidential in nordul Capitalei

Omul de afaceri Mohammad Murad, proprietarul lantului hotelier Phoenicia, a investit 4 milioane de euro intr-un complex rezidential in nordul Bucurestiului cu 90 de apartamente, care sunt scoase la vanzare la preturi cuprinse intre 46.000 de euro si 60.000 de euro.

Firma Triumf Construct, membra a grupului Phoenicia, detinut de Murad, a finalizat lucrarile de constructie la ansamblul rezidential "Green Residence" in aceasta saptamana. Complexul este construit in Baneasa, pe strada Gheorghe Ionescu Sisesti, precizeaza Mediafax.

Ansamblul include 90 de apartamente de 2 si 3 camere, construite in cinci blocuri cu cate trei etaje.

"Toate apartamentele sunt deja gata si vor fi scoase la vanzare din aceasta saptamana. Pretul de vanzare este de 590 de euro pe metrul patrat. Astfel, un apartament de doua camere cu o suprafata de 78 de metri patrati costa mai putin de 46.000 de euro, iar unul cu trei camere, care are suprafata de 102 metri patrati, ajunge la 59.900 de euro", a declarat agentiei MEDIAFAX Leonard Buianu, reprezentantul dezvoltatorului Triumf Construct.

El a adaugat ca apartamentele dispun de apa, gaz si canalizare, au conexiune la internet, 100 de locuri de parcare subterana si loc de joaca pentru copii.

"Ansamblu rezidential are in vecinatate complexul comercial Baneasa si mai multe scoli, gradinite si clinici medicale. Se poate ajunge foarte reprede la aeroportul Otopeni, dar si in Piata Victoriei", a mai spus Buianu.

Mohammad Murad a construit in ultimii zece ani peste 2.000 de unitati locative in blocuri si vile in mai multe cartiere din Bucuresti, dar si in Constanta.

Omul de afaceri este unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din Romania, avand mai multe hoteluri in Bucuresti si la mare. Pe langa lantul hotelier Phoenicia, Murad mai detine lantul de restaurante Spring Time si fabrica de conserve Mandy.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Mohammad Murad complex rezidential, #complex rezidential nord Capitala , #Stiri Imobiliare