Miliardarul Donald Trump pregateste un proiect imobiliar major in Brazilia

Vineri, 21 Decembrie 2012, ora 09:09
2154 citiri
Miliardarul Donald Trump pregateste un proiect imobiliar major in Brazilia

Compania miliardarului american Donald Trump, impreuna cu un consortiu de investitori, pregateste un proiect imobiliar major in Brazilia, in valoare de 2,5 miliarde de dolari, potrivit The Wall Street Journal.

Trump Organization, impreuna cu firma de constructii braziliana Even Construtora e Incorporadora, investitorul britanic MRP International si compania Salamanca Group se pregatesc de derularea unui proiect de dezvoltare imobiliara la Rio de Janeiro, oras care va gazdui Jocurile Olimpice de vara din 2016.

Proiectul include cinci cladiri turn, cu 38 de etaje si 32.000 de metri patrati fiecare. Acesta va fi primul proiect imobiliar derulat de Trump in Brazilia.

"Brazilia este o piata foarte importanta pentru noi", a declarat Donald Trump jr., vicepresedintele executiv al Trump Organization, care mai spune ca aceste cladiri turn vor fi urmate de un lant de hoteluri in Brazilia.

Partenerii nu au dezvaluit detaliile proiectului, limitandu-se sa afirme ca lucrarile de constructie vor incepe in a doua jumatate a anului 2013. Doua cladiri turn urmeaza sa fie construite inainte de Jocurile Olimpice din 2016, termenul de constructie a celorlalte trei depinzand de situatia pietei.

Turnurile vor fi situate la Rio de Janeiro, intre plaja si munti. Administratia orasului promite sa investeasca in infrastructura olimpica aproximativ 10 de miliarde de dolari, dintre care aproximativ jumatate va merge la reconstructia zonei portuare Porto Maravilha.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Donald Trump proiect imobiliar, #Donald Trump investitii Brazilia , #Stiri Imobiliare