Magazinele din malluri vor deveni show-roomuri

Joi, 30 Septembrie 2010, ora 10:41
1215 citiri
Magazinele din malluri vor deveni show-roomuri

Magazinele din malluri se vor transforma in show-roomuri, in mai putin de zece ani, apreciaza specialistii care sustin ca in urmatorul deceniu marile centre comerciale vor trece printr-o serie de schimbari. 

"Comertul in general se muta pe mediile on-line. De aceea, multe magazine din centrele comerciale vor capata aspectul unor show-roomuri", a declarat pentru gandul Andrei Vacaru, senior consultant in cadrul companiei Jones Lang LaSalle (JLL). Pentru a supravietui, mallurile trebuie sa se adapteze.

Intr-un studiu dat publicitatii de compania JLL, preturile fixe vor disparea, iar personalul care se ocupa de vanzari ar putea intra in negocieri directe cu clientii pentru a-i determina sa scumpere produsele respective in detrimentul celor prezentate pe internet.

De asemenea, printre modificarile prin care vor trece mallurile se numara si faptul ca nu vor mai exista cozi la casele de marcat, intrucat costul total va putea fi calculat mult mai rapid, prin identificarea prin frecventa radio a tuturor produselor dintr-un cos de cumparaturi.

#magazine, #malluri, #show, #room , #Stiri Imobiliare