Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Imobil de 11 milioane euro in parteneriat cu Primaria capitalei

Imobil de 11 milioane euro in parteneriat cu Primaria capitalei

Grupul israelian Ashtrom va construi, in parteneriat cu Primaria Capitalei, o cladire de birouri cu 12 etaje in zona centrala a Capitalei, in perimetrul careia va fi reamenajat Teatrul Excelsior, demolat anul trecut, valoarea investitiei fiind estimata la circa 11 milioane de euro.Ashtrom va aloca primariei suma de 300.000 de euro, necesara functionarii teatrului in timpul lucrarilor, pentru ca, ulterior, sa imprumute autoritatilor locale 400.000 de euro, in vederea mobilarii si utilarii noului teatru.

Imobilul va fi structurat pe doua subsoluri, parter si 12 niveluri avea o suprafata de aproximativ 11.000 de metri patrati, din care circa 2.000 de metri patrati vor fi rezervati teatrului.

De asemenea, in proiectul cladirii este prevazuta amenajarea unei parcari subterane pe doua niveluri. Grupul Ashtrom a fost infiintat in 1963 Israel si desfasoara activitati de constructii si infrastructura in Statele Unite, Polonia, Nigeria, Portugalia, Angola, Jamaica si Romania. Cifra de afaceri anuala a grupului la nivel global se ridica la aproximativ 500 de milioane de dolari.

Bloombiz

www.directnews.ro - Topul stirilor zilei

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 930 ori