Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Guvernul pregareste vanzarea unor imobile aflate in administrarea RAAPPS

Guvernul pregareste vanzarea unor imobile aflate in administrarea RAAPPS

Purtatorul de cuvant al Guvernului Ioana Muntean a declarat, miercuri, ca in sedinta Executivului s-a discutat despre un proiect de act normative privitor la conditiile de vanzare a unor imobile ale RAAPPS, conform NewsIn.

"In Guvern s-a discutat pe marginea unui proiect de act normativ privind conditiile pentru vanzarea unor imobile care in acest moment sunt administrate de catre RAAPPS. Premierul isi doreste transparenta maxima in acest demers.

Tocmai de aceea a solicitat Regiei sa prezinte atat guvernului, dar si public lista cu aceste imobile care urmeaza sa fie vandute.


Dupa aceasta, Guvernul isi doreste sa promoveze actul normativ plecand de la un principiu de baza si anume acela ca vanzarea se va face prin licitatie deschisa cu strigare, iar pretul nu va fi mai mic decat pretul pietei stabilit de evaluator", a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1380 ori
Citeste mai multe despreguvern imobile raapps vanzare imobile boc