Florin Andronescu, fondatorul Flanco, investeste intr-o companie de servicii financiare

Luni, 12 Februarie 2007, ora 05:36
2190 citiri

Omul de afaceri Florin Andronescu, care a fondat si vandut compania de retail de produse electronice si electrocasnice Flanco si firma de credite de consum Credisson, investeste intre unu si trei milioane euro intr-o companie de servicii financiare pe care intentioneaza sa o vanda dupa cativa ani.

"Acesta este un domeniu extrem de interesant. Afacerea pe care o vom deschide in maxim doua luni, si despre care nu pot da inca detalii, este undeva la periferia serviciilor financiare, intr-o zona care nu este inca foarte competitiva, dar are un potential interesant", a declarat Andronescu agentiei MEDIAFAX.

Surse din piata sustin ca omul de afaceri va investi intr-o companie care va avea ca obiect de activitate intermedierea financiara.

Andronescu, care a fondat si a vandut lantul de retail Flanco si compania de consumer finance Credisson, spune ca si noua firma va fi creata tot pentru a fi vanduta.

"Un business se poate pregati pentru o tranzactie, in general, intr-un interval de trei-cinci ani", mai spune el.

Florin Andronescu a incasat 9,4 milioane de euro in urma vanzarii, in primavara anului 2005, catre compania Cetelem a pachetului de 20% pe care-l detinea la Credisson. Imediat dupa aceasta, a investit cinci milioane de euro in construirea a doua clinici private in Bucuresti.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.mediafax.ro/ target=_blank>Mediafax</a>)