Familia Ratiu a vandut 5 hectare langa Bucuresti unui dezvoltator imobiliar belgian

Luni, 21 Ianuarie 2013, ora 14:43
3412 citiri
Familia Ratiu a vandut 5 hectare langa Bucuresti unui dezvoltator imobiliar belgian

H. Essers, furnizorul belgian de servicii logistice, a cumparat in octombrie 2012 de la firma Universal Property, controlata de omul de afaceri Nicolae Ratiu, un teren de cinci hectare pentru constructia unui parc logistic.

In prima faza, in cadrul Bucharest Business Park, se va construi un depozit de 30.000 metri patrati, iar cea de a doua faza este reprezentata de o posibila extindere ce va avea loc in vederea obtinerii si dezvoltarii unei zone de depozitare de aproximativ 100.000 metri patrati, au declarat reprezentantii proiectului.

Bucharest Industrial Park este situat la km 23 pe Soseaua Bucuresti-Pitesti. Din suprafata totala, 5.000 de metri patrati vor fi folosit pentru produse farmaceutice, 20.000 de metri patrati pentru stocarea produselor conventionale, 4.000 de metri patrati vor fi destinati depozitarii de lichide si chimicale, iar 1.000 de metri patrati vor fi utilizati pentru un depozit de aerosoli.

Bucharest Industrial Park reprezinta un proiect initiat de catre Familia Ratiu in asociere cu Wilmarc Invest (printre altele Skyline Europe) si Attis (D. Cavens)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Bucharest Industrial Park, #afaceri familia Ratiu , #Stiri Imobiliare