Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Evenimentul Real Estate & Construction Forum reuneste cei mai mari jucatori de pe piata de imobiliare si constructii

Evenimentul Real Estate & Construction Forum reuneste cei mai mari jucatori de pe piata de imobiliare si constructii
BusinessMark anunta organizarea evenimentului "Real Estate & Construction Forum", ce va avea loc pe 8 noiembrie la Hotel Radisson Blu, Bucuresti. Cei mai importanti reprezentanti din domeniu dezbat bilantul pietei imobiliare in 2017 si perspectivele pentru anul urmator pe fiecare segment: office, retail, rezidential, industrial & logistic.

In cadrul celor doua sesiuni, Office - Retail - Constructii si Rezidential - Industrial & logistic - Constructii, vor fi dezbatute subiecte de interes, pornind de la urmatoarele aspecte: bilantul pietei office in anul 2017 si perspectivele pentru anul urmator, solutii de sustenabilitate de ultima generatie, pozitionarea Romaniei fata de celelalte piete din regiune, provocari pe piata de retail din Romania, fuziuni si achizitii pe piata real estate, evolutia actuala a sectorului rezidential si asteptarile pentru 2018, premisele pietei de industrial & logistic, contextul pietei locale de constructii, trendurile pe care le urmeaza piata si sectoarele cu cea mai buna crestere, analiza pietei de bricolaj, strategii de marketing in domeniul imobiliar, aspecte fiscale si legislative specifice pietei imobiliare.

"Real Estate & Construction Forum a devenit un eveniment de referinta atat pentru mediul de afaceri, cat mai ales pentru piata imobiliara si de constructii. La cea de-a cincea editie, ne face placere sa cream un grup de dezbatere solid, format din specialisti de renume si cu influenta in domeniu. Impreuna ne vom concentra asupra principalelor provocari ale pietei, aflata intr-o continua expansiune, si vom oferi solutii strategice pentru un sector important in dezvoltarea Romaniei", a declarat Dan Popescu, Managaing Partner, BusinessMark.

Cea de-a cincea editie a evenimentului reuneste invitati din cele mai mari companii de profil din Romania:

* FLORIN FURDUI, Country Manager, Portland Trust
* DIMITRIS PERGAMALIS, Head of Construction and Development, Globalworth Real Estate Investments Ltd.
* TATIAN DIACONU, CEO, Immochan Romania
* SANZIANA PARDHAN, Country Head, P3 Romania
* ALEXANDROS IGNATIADIS, Co-fondator, Octagon Contracting & Engineering
* MADALINA COJOCARU, Partner, Office Agency Cushman & Wakefield Echinox
* GEO MARGESCU, Co-Founder & CEO, Forte Partners
* MELINDA REIKLI, Country Manager Romania, S+B Gruppe
* BARTOSZ PUZDROWSKI, CEO, Impact Developer & Contractor
* DANIEL MOREANU, Managing Partner, Moreanu Law
* ANA DUMITRACHE, Co-Country Head, CTP Romania
* MAURICIO MESA GOMEZ, Director General, Cordia Romania (Futureal Group)
* ANDREI POGONARU, Partner, Central European Financial Services S.A.

Discutia va fi moderata de catre LAURENTIU LAZAR, Senior Partner, Colliers International Romania si MIHAI PATRULESCU, Senior Associate, Investment Services, Colliers International Romania.

Evenimentul se adreseaza investitorilor pe piata imobiliara, dezvoltatorilor imobiliari, agentiilor imobiliare si brokerilor, companiilor de constructii si consultanta, birourilor de arhitectura, furnizorilor de materiale de constructii si tehnologii, comerciantilor de materiale de constructii, societatilor de avocatura si tuturor expertilor in domeniu.

Inscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de inregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark si trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Evenimentul "Real Estate & Construction Forum" este organizat de BusinessMark alaturi de: AON, TITAN MAR, Camera Franceza de Comert si Industrie in Romania (CCIFER), Asociatia Romana de Dreptul Constructiilor, Camera de Comert Bilaterala Bulgaria - Romania, Biroul de Traduceri Champollion, Plantam fapte bune in Romania.

Partenerii media ai conferintei sunt: AGERPRES, NewMoney, Curierul National, MoneyBuzz, Property Buzz, Financiarul.ro, Business24, Ziare.com, Rbeconnect, PRBox, PortalManagement, Global Manager, Transilvania Business, Roportal, Bucuresteni.ro, Jurnalul de Afaceri, ARENA Constructiilor, Saptamana Financiara, Debizz, FinZoom.ro, Energynomics, MLM News, Vox Capital, Revista Valoarea, Gazetadestiri, SpatiulConstruit.ro, Agenda Constructiilor, 100% Construct, CONSTRUCTIV, MTCmagazin, www.transport-business.ro, Calendar Evenimente, MediaRabbit, Manager Express, Financial Market, Market Watch, Chalbert, Administratie.ro.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B si pune la dispozitia clientilor sai modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta in mod direct cu mediul de afaceri si de a crea oportunitati de parteneriat strategic. Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations.

BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1698 ori
Citeste mai multe despreReal Estate Construction Forum