Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

EL MUNDO: Inerzia studiaza intrarea in Maroc, Romania si Bulgaria prin constructia de locuinte

EL MUNDO: Inerzia studiaza intrarea in Maroc, Romania si Bulgaria prin constructia de locuinte

EL MUNDO (Spania) - Firma Inerzia Asesores Inmobiliarios din Sevilla a ajuns in 2007 la o cifra de facturare de 1 milion de euro, pe care spera sa o mareasca in acest an cu 20%, dupa cum a indicat directorul sau general, Inigo Galan.

El a precizat ca aceasta firma de consultanta specializata in sectorul tertiar studiaza intrarea in Maroc, Romania si Bulgaria prin intermediul constructiilor de locuinte.

Galan a spus ca firma s-a constituit in anul 2005, cand a facturat in patru luni 250.000 de euro, in timp ce in 2006 a ajuns la 700.000 de euro iar in 2007 la 1 milion de euro; ea spera pentru acest an sa ajunga la 1,2 milioane de euro.

El a recunoscut ca "in pofida crizei financiare si imobiliare, firma, ocupandu-se de sectorul tertiar, are mai multe proiecte ca niciodata, astfel ca vedem necesitatea de a ne translada si de a ne extinde instalatiile".

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://rador.srr.ro/ target=_blank>Rador</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1172 ori