Eka Development investeste 20 milioane euro intr-o cladire de birouri clasa A

Vineri, 11 Ianuarie 2008, ora 14:57
1415 citiri
Eka Development investeste 20 milioane euro intr-o cladire de birouri clasa A

Divizia de dezvoltare imobiliara a Eka Investment Group, Eka Development, va aloca 20 milioane de euro intr-un nou proiect de clasa A, cu 12 niveluri si o suprafata de 20.000 metri patrati, pentru activitati office si retail, in zona de nord a Bucurestiului, a informat compania.

Noul proiect, Eka Business Center VI, va fi situat in apropierea Bulevardului Barbu Vacarescu, iar constructia, care va incepe in luna aprilie, va fi finalizata in 18 luni. "Acest proiect se evidentiaza ca fiind unic in aceasta zona prin amploare, pozitionare si regimul de inaltime, avand vedere spre lacul Tei si lacul Floreasca", a declarat managerul general al Eka Investment Group, Andrei Arghirescu.

Portofoliul Eka Development cuprinde cinci proiecte, doua fiind deja livrate, Business Center I si Business Center II, si trei in dezvoltare pe Soseaua Nicolae Caranfil, printr-o investitie totala de 40 milioane euro. "Ne concentram pe dezvoltarea spatiilor de birouri in zona de nord a Capitalei si oferim cladiri din segmentul superior ca finisaje si calitate a constructiilor", a adaugat Arghirescu.

Eka Development face parte din grupul Eka Investment cu actionariat 100% romanesc.

<b>Bloombiz</b>

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.