De ce nu poate Berceanu sa astupe gropile

Marti, 09 Februarie 2010, ora 09:37
1290 citiri
De ce nu poate Berceanu sa astupe gropile

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu a declarat ca banii ministerului au fost folositi pentru deszapezire, si ca practic, ministerul a alocat toate fondurile in acest scop. Drept urmare, la vara, nu se vor putea astupa gropile din asfalt.

In 2010, Compania Nationala de Austrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) are un buget mai mare de 110 milioane de euro, pentru intretinerea drumurilor, pe tot parcursul anului, precizeaza cotidianul Gandul.

Publicatia amintita sustine ca banii care vor mai ramane la bugetul de intretinere dupa plata deszapezirii vor trebui sa ajunga pentru reabilitarea retelei de drumuri nationale de peste 16.000 de km si a celor 260 de km de autostrada la care se adauga si tronsonul de 42 de km finalizati din Autostrada Bechtel.

Ministrul transporturilor si infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat marti ca in aceasta iarna s-au cheltuit, pana in prezent, 80 de milioane de lei pentru deszapezire, suma de aproape patru ori mai mare fata de cea alocata in iernile precedente, deoarece sezonul acesta a fost deosebit de greu.

Ziare.com dă startul Campionatului Gropilor din București! Participă și vezi pe ce loc se clasează primarul tău
Ziare.com dă startul Campionatului Gropilor din București! Participă și vezi pe ce loc se clasează primarul tău
Ziare.com dă startul campaniei ”Campionatul Gropilor” din București. Avem nevoie de cititorii noștri mai mult ca oricând pentru a face lucrurile să se miște. Tot ce trebuie să faci este...
#bechtel, #berceanu, #fonduri, #gropi, #minister , #Stiri Imobiliare