Dan Ostahie va delista de pe Rasdaq divizia imobiliara a grupului Altex

Miercuri, 16 Decembrie 2009, ora 00:22
1879 citiri
Dan Ostahie va delista de pe Rasdaq divizia imobiliara a grupului Altex

Omul de afaceri Dan Ostahie, care controleaza indirect 97% din actiunile Cometex Bucuresti (COXE), divizia imobiliara a grupului Altex, va delistata firma de pe piata Rasdaq.

Retragerea de la tranzactionare se va realiza in urma initierii si derularii de catre actionarul majoritar, Altex Impex, a unei oferte publice de cumparare pentru retragerea actionarilor minoritari, se arata intr-un comunicat al Cometex transmis, marti, pietei Rasdaq.

Cometex nu precizeaza pretul oferit actionarilor minoritari, stabilit in baza unui raport de evaluare aprobat de Altex Impex. Compania are un capital social de 932.000 de lei, divizat in 373.133 de actiuni cu o valoare nominala de 2,5 lei.

Ostahie detine prin Altex Impex 97% din titlurile Cometex. Grupul cuprinde Altex Impex, care administreaza retelele comerciale Altex si Media Galaxy, producatorul de echipamente IT Complet Electro Serv si compania de credite de consum Credex.

Cel mai recent transfer cu actiunile Cometex a fost realizat la 9 decembrie, cand pretul a scazut cu 5%, la 95 de lei. La aceasta cotatie, firma are o capitalizare de 35,4 milioane lei. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lucrările de construcții, în scădere – TradeVille
Lucrările de construcții, în scădere – TradeVille
Lucrările De Construcții, In Scădere In primele 2 luni ale anului 2024, volumul lucrărilor de construcții a scăzut ca serie bruta cu 10.8% si ca serie ajustata sezonier cu 11.8% fata de...
Inflația din zona euro – TradeVille
Inflația din zona euro – TradeVille
Cifra De Afaceri Din Industrie Se Majorează La finalul primelor 2 luni ale anului curent, cifra de afaceri din industrie s-a majorat cu 5.4% fata de aceeași perioada a anului anterior, datorita...
#dan ostahie, #rasdaq, #altex, #bursa , #Stiri Imobiliare