Cum arată cel mai scump penthouse scos la vânzare în Cluj. Costă de 4 ori mai mult decât unul în Austria sau Italia

Joi, 16 Septembrie 2021, ora 21:30
1041 citiri
Cum arată cel mai scump penthouse scos la vânzare în Cluj. Costă de 4 ori mai mult decât unul în Austria sau Italia
Apartamentul scos la vânzare în Cluj cu peste 2 milioane de euro

O agentie imobiliara din Cluj a scos la vanzare un penthouse pentru doua milioane de euro, plus TVA. Apartamentul de lux se afla la etajul 13 al unui imobil situat in centrul Clujului.

"Companie, vinde apartament unicat, tip penthouse, de lux, situat la nivelul 13, in centrul municipiului Cluj-Napoca, cu suprafata utila aprox. 400 mp, ultrafinisat (parchet din lemn de tek, gresie faianta Italia, granit etc.), vedere panoramica deosebita, 3 livinguri, 10 dormitoare, 6 bai, 2 bucatarii, si avand posibilitati multiple de compartimentare. Pret 2 milioane de euro + TVA", se mentioneaza in anuntul de pe site-ul imobiliare.ro.

Pretul este de 5.000 de euro pe metrul patrat, in conditiile in care in Cluj, cel mai scump oras din Romania, pretul mediu este de 2.000 de euro/mp.

De 4 ori mai scump ca in Austria

Insa apartamentul nu este scump doar raportat la piata imobiliara din Romania.

In Austria, la Telfs, un apartament penthouse cu doua etaje, cu mai multe terase pe acoperis, balcoane si gradina de iarna se vinde pentru un sfert din suma pretinsa pentru locuinta din Cluj. Suma ceruta este 569.000 de euro. Anuntul este postat pe site-ul Master Homes, unde se gasesc proprietati de lux in Europa.

"Aceasta rara bijuterie imobiliara este perfect situata chiar in centrul orasului Telfs, dar totusi foarte linistita. Aici se vinde o unitate rezidentiala completa cu doua etaje, cu mai multe terase pe acoperis, balcoane si gradina de iarna. Aceasta proprietate este situata intr-un bloc de apartamente intr-o locatie centrala si are aproximativ 230 m² de spatiu util, pe 2 etaje. Apartamentul principal cu aproximativ 142 m² este la etajul 3 si impresioneaza printr-o amenajare spatioasa a camerei, cu o minunata gradina de iarna la vest, precum si alte 2 terase pe acoperis la nord si est", se scrie in anunt.

Zgarie nori in Italia cu un sfert de pret

In Italia, intr-un zgarie nori din Lignano, cunoscut ca "Little Manhattan", un penthouse costa chiar de cinci ori mai putin decat cel din Cluj.

Anuntul este postat tot pe site-ul Master Homes, iar din start se precizeaza ca apartamentul de lux a fost reabilitat complet in anul 2010. "Va puteti bucura din pat de privelistea asupra marii si a skyline-ului orasului Lignano, denumit si Little Manhattan. In fata dormitorului se afla o loggia de cca. 12 mp.

...citeste mai departe despre Cum arata cel mai scump penthouse scos la vanzare in Cluj. Costa de 4 ori mai mult decat unul in Austria sau Italia pe Ziare.com

#cluj, #apartament, #penthouse, #vila, #italia, #austria, #preturi , #Stiri Imobiliare

Curs valutar

1 EUR = 4.9771 RON

0.0001

1 USD = 4.6535 RON

0.0132
  1. Criza economică face noi victime în România. Sute de persoane își pierd locurile de muncă
  2. Joburi de vară pentru studenți. În ce domeniu te poți angaja în vacanță
  3. Decizie importantă a ICCJ cu privire la preavizul la concediere. Ce trebuie să știe angajații aflați în această situație
  4. Criză majoră pe piața locurilor de muncă la stat. Procentul infim de tineri care aleg să fie bugetari și problemele care îi îndepărtează de sistem
  5. Situația complexă a salariilor de la 1 iulie. Patronatele cer un prag mai mare pentru facilitățile fiscale pentru a nu scădea unele venituri