Complexul Oradea Plaza, investitie de 32 mil euro

Miercuri, 14 Iulie 2010, ora 14:10
1664 citiri
Complexul Oradea Plaza, investitie de 32 mil euro

Complexul multifunctional Oradea Plaza, in care s-au investit 32 milioane de euro, a fost inaugurat miercuri, in prezenta oficialitatilor locale si a presedintelui Consiliului de Administratiei al companiei multinationale Portico Investments, dezvoltatorul proiectului, conform NewsIn.

"Locatia aleasa pentru complex, situata in centrul orasului Oradea, este una in care, din cauza configuratiei zonei in care este situat complexul, trebuie sa se aleaga solutii neconventionale.

Zona este una foarte generoasa, toate institutiile importante fiind situate aproape de complexul Oradea Plaza, ceea ce constituie un avantaj de necontestat", a declarat Besenyei Sarolta, director in cadrul companiei Portico Investments, dezvoltatorul proiectului.

Proiectul este executat de firma de arhitectura Aedas, din Statele Unite ale Americii.

In portofoliul companiei americane se afla constructia unui stadion din Los Angeles, cea a Hotelului Radisson din Moscova, a Bibliotecii Nationale din New York, dar si a altor cladiri gigant din Abu Dhabi.

"Oradea Plaza este un complex multifunctional cu o destinatie speciala pentru ca imbina foarte multe elemente de business: avem un spatiu de retail, care se intinde pe 4.000 de metri patrati si o suprafata de 4.600 de metri patrati destinata birourilor, dotate la cele mai inalte standarde. Complexul are si o parcare subterana cu 300 de locuri", a mai spus Besenyei Sarolta.

In spatiul destinat zonei de retail vor functiona aproximativ 25 de magazine.

Cel mai important client pentru aceasta zona este Billa, care va deschide joi supermarketul din incinta complexului Oradea Plaza pentru publicul larg.

#complex, #euro, #investitie, #milioane, #oradea, #plaza , #Stiri Imobiliare