Comandă online, de la OrtoFotoPlan.ro, actele pentru un teren sau un imobil!

Miercuri, 27 Aprilie 2022, ora 17:05
713 citiri
Comandă online, de la OrtoFotoPlan.ro, actele pentru un teren sau un imobil!
FOTO: ortofotoplan.ro

Atunci când vrei să pui bazele unei case pe un teren pe care îl ai sau dorești să îl cumperi, ai nevoie de o mulțime de acte. Aici nu se încadrează doar casa, ci și alte clădiri . Va fi necesar să cunoști toate detaliile despre terenul sau imobilul respectiv și nu o poți face altfel decât dintr-un anumit extras. Comandă online actele pentru un teren sau imobil!

Detaliile care îți arată ce ai nevoie să cunoști despre imobilul sau terenul respectiv sunt disponibile în extrasul din planul cadastral. Acesta se face pe ortofotoplan și poate fi obținut cu ușurință online. Vei scăpa complet de timpul pierdut și stresul de la cozile ghișeelor. Acesta va fi trimis prin poșta electronică, prin e-mailul pe care îl introduci. Află mai jos cum poți obține un extras plan cadastral pe ortofotoplan!

Online este mult mai simplu să obții o mulțime de lucruri. Evoluția tehnologiei ne-a permis să ne bucurăm de ea și de posibilitățile pe care ni le oferă. Obținerea unui extras de plan cadastral pe ortofotoplan nu face abstracție de la acest lucru, așadar poți beneficia de acest act prin intermediul online-ului. Intră pe ortofotoplan.ro și urmează pașii de pe prima pagină.

Ce este extrasul de plan cadastral și ce informații conține

Înainte de a solicita eliberarea unui act, bineînțeles trebuie să știi ce conține acesta și pentru ce ai nevoie. În cazul extrasului de plan cadastral pe ortofotoplan lucrurile sunt simple. Acesta este o reprezentare grafică a terenului sau a imobilului, cât și a vecinătăților acestuia.

Informațiile pe care le regăsești în acest act au legătură cu poziționarea și dimensiunea în sine a terenului sau a imobilului. Mai exact, extrasele de acest tip conțin imaginea aeriană a terenului, respectiv imobilului. În această imagine sunt evidențiate actualizările și cuprinde detalii referitoare la dimensiunea terenului/imobilului, diferențele de nivel, dimensiunea laturilor și poziția construcțiilor vecine.

Obține extrasul rapid și eficient online!

Extrasul de plan cadastral se poate obține fără prea mult efort. Tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul ortofotoplan.ro și să introduci tipul pentru care ai nevoie (teren sau construcție). Mai apoi vei avea nevoie de numărul cărții funciare, județul, comuna/orașul sau sectorul.

Prețul acestui document este unul fix și include și taxa de livrare. Se va elibera prin poșta electronică, fără a plăti și alte costuri suplimentare. Documentul eliberat este unul autentic și toate datele care sunt înscrise pe acesta pot fi verificate pe site-ul oficial al celor de la ANCPI.

Pentru a plăti extrasul, trebuie să introduci câteva date despre tine, respectiv: dacă ești persoană fizică sau juridică, adresa completă, adresa de e-mail, numele tău și numărul de telefon. Va trebui să îți asumi responsabilitatea pentru corectitudinea datelor furnizate, deoarece sistemul de generare al extraselor este unul automat. Orice greșeală va fi asumată pe deplin de către client.

Beneficiază rapid de un extras de plan cadastral pe ortofotoplan fără să te deplasezi de acasă sau de la muncă!

Contact: contact@extrascfonline.ro

0746 548 798

#imobiliare, #acte teren, #acte imobil , #Stiri Imobiliare