Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cea mai mare investitie intr-o clinica privata, de 65 milioane euro, incepe in vara la Baneasa

Cea mai mare investitie intr-o clinica privata, de 65 milioane euro, incepe in vara la Baneasa

Compania Hospital Services va incepe in aceasta vara constructia la Baneasa a "Centrului medical Sf. Spiridon", in care va investi aproximativ 65 de milioane de euro, suma din care dotarile si echipamentele vor reprezenta circa 50 de milioane de euro, restul de 15 milioane fiind costul cladirii.

"Lucrarile de constructie vor incepe in aceasta vara, iar intr-un an se vor incheia. Este cea mai mare investitie intr-un centru medical privat din Romania", au declarat agentiei MEDIAFAX surse din piata serviciilor medicale.

Centrul medical din nordul Bucurestiului va asigura servicii consiliere medicala, consiliere psihologica, bronhoscopie, endoscopie digestiva, diagnostica si terapeutica, dar si servicii de ambulanta terestra si aeriana.

De asemenea, activitatea clinicii va fi structurata pe mai multe departamente, cum ar fi imagistica si medicina nucleara, departamentul ambulatoriu multidisciplinar, departamentul internari, departamentul de laborator clinic si anatomo-patologic sau departamentul de consultatii la domiciliu.

La acestea se adauga departamentul de radiochirurgie si departamentul de radioterapie-tomoterapie.

Saloanele obisnuite vor avea un singur pat, cu grup sanitar propriu, iar saloanele VIP vor beneficia si de fax, telefon international si acces la internet.

Hospital Services are capital privat autohton, actionarii fiind trei persoane fizice romane.

Bloombiz
(Sursa: Mediafax)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1131 ori