Bucurestiul are nevoie sa fie un santier inca 8-10 ani

Joi, 22 Aprilie 2010, ora 14:35
1143 citiri
Bucurestiul are nevoie sa fie un santier inca 8-10 ani

Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a declarat, joi, ca multe dintre proiectele de infrastructura a Capitalei au fost stopate din cauza indeciziei Primariei, aratand ca, asa cum a fost in mandatul sau de primar general, Bucurestiul are nevoie sa fie un santier inca 8-10 ani.

Intrebat pe videochat-ul ziarului "Gandul" de ce nu se mai demareaza lucrari de infrastructura importante in Bucuresti, Videanu a precizat ca, in primele trei luni ale mandatului sau de primar general, a facut o evaluare a strategiei de dezvoltare a Bucurestiului, a elaborat proiectele, a facut si emisiunea de obligatiuni "cea mai de succes din Europa de Est", care a adus 500 miliarde de euro.

"In momentul de fata, din pacate, datorita indeciziei la nivelul Primariei Generale a Capitalei, foarte multe dintre proiecte au fost stopate.

Am curajul sa spun ca Bucurestiul are nevoie sa fie un santier, asa cum a fost pe vremea mea, timp de inca 8-10 ani si acest lucru nu trebuie sa sperie pe nimeni daca vrem ca Bucurestiul sa devina cu adevarat un oras european", a spus Adriean Videanu.

#bucuresti, #santier, #primarie, #videanu , #Stiri Imobiliare