Boagiu le cere constructorilor autostrazii Timisoara-Arad "sa nu mai inventeze pricini"

Vineri, 08 Aprilie 2011, ora 13:46
1484 citiri
Boagiu le cere constructorilor autostrazii Timisoara-Arad "sa nu mai inventeze pricini"

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a cerut, vineri, constructorilor autostrazii Timisoara - Arad sa "inceteze sa mai inventeze pricini" ca sa intarzie lucrarile, afirmand ca dupa cum decurg acestea nu crede ca autostrada va fi terminata la timp, transmite corespondentul Mediafax.

Ce va cer tuturor si o sa spun in continuare public este sa incetati sa mai inventati pricina de oprit contractele si de facut claim-uri. Ori lucrati sanatos si serios, asa cum lucrati pe la dumneavoastra acasa, ori daca nu ni se despart drumurile, pentru ca inseamna ca in Romania nu stim sa lucram la fel de bine si la aceleasi standarde ca in tarile din care proveniti", le-a spus Boagiu constructorilor autostrazii Timisoara - Arad.

Ea a afirmat ca firmele care lucreaza la constructia de autostrazi in Romania au "niste obiceiuri proaste" ce tin de "claim-uri, extensii de timp si schimbari de solutii".

"Nu mai avem timp de stat", a afirmat Boagiu.

Intrebata de jurnalisti daca este multumita de stadiul lucrarilor la autostrada Timisoara - Arad, Boagiu a raspuns ca nu.

"Nu, faptul ca este executata doar 44 la suta si cu ochiul meu de constructor spun ca nu cred astazi ca asa cum arata vor reusi sa o termine dupa cum sunt mobilizati", a spus Boagiu, precizand ca autostrada Timisoara - Arad ar trebui data in folosinta la finalul anului 2011, lucrarile urmand sa fie finalizate in trimestrul doi al anului viitor.

Boagiu a spus ca intelege ca firmele de drumuri vin in Romania ca sa faca profit, dar si Guvernul doreste sa faca profit, acest lucru insemnand ca lucrarile la cei peste 200 de kilometri de autostrazi sa fie terminate la timp si fara costuri suplimentare.

#boagiu, #autostrada timisoara arad, #ministrul transporturilor , #Stiri Imobiliare