Berceanu: In 2011 vom ajunge din Pitesti in Constanta pe autostrada

Miercuri, 07 Iulie 2010, ora 16:38
1544 citiri
Berceanu: In 2011 vom ajunge din Pitesti in Constanta pe autostrada

Mininstrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, miercuri, la Calafat, ca in sezonul estival 2011 se va putea circula pe autostrada de la centura Pitesti la centura Constanta, dar ca pe portiunea Cernavoda-Constanta circulatia se va face pe o singura banda de mers.

"De la intrarea in Pitesti, pe la centrura ocolitoare a Pitestiului pana la centura ocolitoare a Constantei, vrem sa dam drumul la circulatie la anul, in vara, chiar daca pe ultima portiune la care se lucreaza acum, Cernavoda - Medgidia, Medgidia - Constanta, ocolitoarea Constantei, partea de finalizare a acestor portiuni este la sfarsitul anului 2011.

Noi am discutat cu constructorii ca in iunie, in sezonul estival 2011 sa se circule macar pe o banda si apoi sa se finalizeze macar pana la sfarsitul anului, ca sa nu fie necesar in vara viitoare sa mergi pe autostrada o portiune si sa iesi pe niste drumuri nationale.

Constructorii sunt destul de bine mobilizati si se poate atinge aceste obiectiv", a sustinut Berceanu.

Ministrul Transporturilor a mai spus ca se doreste finalizarea inainte de termen si a centurii ocolitoare din nordul Capitalei.

"De asemenea, in jurul Bucurestiului, pe partea de nord, se face la patru benzi.

Asta nu e o lucrare pe bani europeni, e de la buget, dar, de asemenea, lucrarile sunt destul de avansate, incat macar in vara anului viitor vom putea crede ca exista aproape peste tot patru benzi.

Si acolo termenul de finalizare este destul de tarziu, insa incercam sa devansam lucrurile pentru ca in vara anului viitor sa avem patru benzi de la intrarea in Pitesti pana la mare", a mai afirmat Berceanu.

#autostrada, #berceanu, #constanta, #pitesti , #Stiri Imobiliare