Berceanu: constructorii si companiile din MTI au donat la 12 mil. lei

Vineri, 09 Iulie 2010, ora 01:18
1220 citiri
Berceanu: constructorii si companiile din MTI au donat la 12 mil. lei

Ministrul transporturilor, Radu Berceanu, a declarat joi ca, pana in prezent, s-au strans 6 milioane de lei de la salariatii companiilor din subordinea MTI, in timp ce constructorii ar putea dona aceeasi suma, banii urmand a fi folositi la remedierea pagubelor produse de inundatii, potrivit Newsin.

"Sunt convins ca valoarea de 6 milioane de lei stransa de la salariatii companiilor de stat din subordinea ministerului va fi depasita si poate chiar dublata. Suma stransa de la salariati si constructori ar putea reprezenta in jur de 10-15% din suma de care are nevoie ministerul pentru remedierea pagubelor produse de inundatii", a precizat Berceanu.

Pe de alta parte, ministrul a mai spus ca pentru podul de la Dornesti, din judetul Suceava, va fi organizata o licitatie daca suma pentru refacerea integrala a acestuia va fi una foarte mare.

"La podul de la Dornesti, daca se va stabili o valoare mare pentru refacerea integrala, vom face licitatie, chiar daca va dura mai mult. Prefer sa intarzie lucrarile decat sa intarzii eu la DNA. Acolo unde lucrarile sunt mai mici, le vom da prin incredintare", a spus ministrul. 

#berceanu, #constructori, #donatii, #inundatii , #Stiri Imobiliare