Bechtel sisteaza lucrarile la un Departament al Autostrazii Transilvania

Vineri, 09 Octombrie 2009, ora 14:20
2028 citiri
Bechtel sisteaza lucrarile la un Departament al Autostrazii Transilvania

Lucrarile facute de Departamentul Structuri al companiei Bechtel la Autostrada Transilvania au fost sistate, vineri, pana la finalizarea anchetei privind accidentele de munca soldate cu moartea a doi angajati, au declarat surse din cadrul companiei.

"Departamentul Structuri din cadrul Proiectului Autostrazii Transilvania a sistat, vineri, temporar, activitatea pe santierul Autostrazii Transilvania, pana la finalizarea anchetei in cazul celor doua accidente de munca", au afirmat sursele citate.

Acestea au mentionat ca restul departamentelor lucreaza.

Departamentul Structuri se ocupa de realizarea viaductelor, a podurilor si montarea grinzilor necesare autostrazii.

Doi muncitori care lucrau pe santierul Autostrazii Transilvania din judetul Cluj au murit, in noaptea de joi spre vineri, dupa ce au cazut de la inaltime, Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Cluj declansand anchete in aceste cazuri.

Totodata, sindicatul din cadrul companiei Bechtel a anuntat ca va face o ancheta proprie in cazul celor doua accidente de munca petrecute pe santierul Autostrazii Transilvania.

La randul lor, reprezentantii Bechtel au anuntat ca vor face si ei o ancheta interna privind cauzele celor doua accidente de munca, urmand sa ofere ajutor si asistenta familiilor victimelor.

#bechtel, #autostrada, #transilvania, #angajati , #Stiri Imobiliare