Baumit: reabilitarea termica, facuta cu preturi mici

Joi, 06 Mai 2010, ora 14:22
2416 citiri
Baumit: reabilitarea termica, facuta cu preturi mici

Autoritatile romane au pus accent in realizarea reabilitarii termice a blocurilor din tara pe alegerea de produse ieftine, si nu a celor de calitate, a declarat joi directorul general al producatorului de materiale de constructii Baumit Romania, Laurentiu Lupusor, potrivit NewsIn.

"In alegerea sistemelor de izolare termica nu s-a pus accent pe calitate si pe competitivitate, ci doar pe preturi mici, si au fost achizitionate sisteme ieftine, nu de durata", a mentionat Laurentiu Lupusor.

In acest context, oficialul Baumit Romania a explicat ca firma pe care o conduce a furnizat materiale pentru doar circa 15% din constructiile de reabilitare termica din 2009.

"Au fost foarte putine autoritati care s-au bazat pe calitate. Astfel, noi am realizat dupa primul an doar 15% din total, respectiv aproximativ 300.000 metri patrati", a explicat directorul general al Baumit Romania.

Aceasta a precizat ca proiectul national de reabilitare termica a blocurilor este unul important pentru Romania atat pentru locatarii blocurilor, cat si pentru companiile care activeaza in domeniu.

Producatorul de materiale de constructii Baumit Romania a inaugurat joi fabrica de mortare uscate din localitatea Bolintin Deal, judetul Giurgiu, in urma unei investitii totale de 20 milioane euro, ajungand la o capacitate de productie in cele trei fabrici detinute de 650.000 tone pe an.

Inflația este ținută sub control, în Europa. Preşedinta BEC, Cristine Lagarde, dă asigurări că nu va mai exista o explozie a prețurilor
Inflația este ținută sub control, în Europa. Preşedinta BEC, Cristine Lagarde, dă asigurări că nu va mai exista o explozie a prețurilor
Preşedintele Băncii Centrale Europene, Christine Lagarde, a indicat că este probabilă o reducere a dobânzilor luna viitoare, creşterea rapidă a preţurilor fiind acum în mare parte ţinută...
#baumit, #reabilitare, #termica, #preturi , #Stiri Imobiliare