Autostrada Arad-Timisoara si centura Arad, terminate in 2012

Joi, 30 Septembrie 2010, ora 13:11
1918 citiri
Autostrada Arad-Timisoara si centura Arad, terminate in 2012

Autostrada Arad-Timisoara (35 km) si centura Arad (12 km) vor fi finalizate in 2012, cu un an intarziere fata de termenul initial, potrivit secretarului de stat in Ministerul Transporturilor si Infrastructurii Eusebiu Pistru, informeaza Mediafax.

"Suntem in intarziere cu aceste lucrari din cauza proiectantilor si, de asemenea, organizarea de santier a durat foarte mult. Contractul a fost semnat la sfarsitul lui 2008-inceputul lui 2009 si va fi finalizat la inceputul anului 2012", a declarat Pistru, joi, in cadrul unei conferinte.

Intrebat daca ministerul va penaliza proiectantul pentru intarzierile create, Pistru a raspuns ca in prezent toate contractele sunt verificate in vederea penalizarii companiilor care genereaza intarzieri.

"Toate contractele sunt acum in verificari si cautam anumite lucruri unde sa ii penalizam pe constructori si proiectanti, daca au intarziat", a afirmat Pistru.

Valoarea lucrarilor pentru tronsonul Arad-Timisoara si centura Arad, la profil de autostrada, este de aproximativ 160 milioane euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#autostrada, #arad, #timisoara , #Stiri Imobiliare