Apolodor va efectua lucrari la podul rutier Dunare - Marea Neagra

Miercuri, 07 Iulie 2010, ora 11:51
2874 citiri
Apolodor va efectua lucrari la podul rutier Dunare - Marea Neagra

Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime Constanta (CNAPM) a atribuit, in 17 iunie, firmei Apolodor Com Impex contractul "Pod rutier la km 0+540 al Canalului Dunare - Marea Neagra si lucrari aferente de infrastructura rutiera", a carui valoare se ridica la peste 81.618.171 lei, precizeaza NewsIn.

Contractul a fost atribuit in urma unei licitatii deschise, la care au participat 11 companii, fiind aleasa oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere al pretului (pretul ofertei 80% si durata de executie 20%).

Potrivit anuntului de pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice estimarea initiala a contractului a fost de 96.542.500 lei, fara TVA si s-a ajuns la o valoare de peste 81.618.171 lei.

Firma Apolodor Com Impex din Bucuresti va executa, conform contractului, lucrari de executie la podul rutier peste Canalul Dunare-Marea Neagra, viaducte de acces la pod, drumurile de acces spre port si conexiunea cu varianta ocolitoare a Municipiului Constanta, pasajele de trecere la nivel cu CF, parcarile, cladirile de acces la portile 7 si 10 si mutari de instalatii.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#apolodor, #canal, #dunare, #lucrari, #marea, #neagra, #pod , #Stiri Imobiliare