Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

ANIMMC aloca 50 milioane lei pentru sustinerea investitiilor firmelor mici si mijlocii in 2007

ANIMMC aloca 50 milioane lei pentru sustinerea investitiilor firmelor mici si mijlocii in 2007
Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (ANIMMC) va derula si anul acesta "Programul national multianual pe perioada 2002 - 2006 de sustinere a investitiilor realizate de catre intreprinderi nou-infiintate si microintreprinderi, precum si a investitiilor de modernizare/retehnologizare a intreprinderilor mici si mijlocii', informeaza un comunicat al institutiei remis Rompres.

Programul are un buget de 50 de milioane de lei pentru sustinerea investitiilor realizate de intreprinderile nou-infiintate, precum si de intreprinderile mici si mijlocii (IMM) implicate in sectoarele economice prioritare.

Vor fi sustinute, prin alocatii financiare nerambursabile de maxim 50.000 euro, investitiile realizate de beneficiarii eligibili, in procent de pana la 60 la suta din valoarea proiectelor, la care se adauga un credit de 25 la suta din contravaloarea totala, contributia intreprinzatorilor acceptati fiind de 15 la suta.

Potrivit Legii 346/2004, pentru selectarea institutiei financiare prin care se va derula linia de creditare, ANIMMC va incheia protocoale de colaborare cu institutii de drept privat, ce vor stabili mecanisme de finantare a investitiilor facute de intreprinderile nou infiintate si de microintreprinderi, precum si a investitiilor de modernizare/retehnologizare a IMM-urilor.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 713 ori