AFI Europe, marele castigator al SEE Real Estate Awards Gala 2013

Vineri, 17 Mai 2013, ora 14:42
1051 citiri
AFI Europe, marele castigator al SEE Real Estate Awards Gala 2013

AFI Europe a fost marele castigator al SEE Real Estate Awards Gala 2013, evenimentul care premiaza de opt ani cei mai buni profesionisti si cele mai bune companii din industriile imobiliara, de investitii si constructii din Europa de Sud-Est.

Dezvoltatorul a fost rasplatit cu mai multe premii, printre care Dezvoltatorul de Retail al Anului si Dezvoltatorul de Birouri al Anului. In plus, AFI Park 1, prima etapa a inovatorului complex de birouri din Romania, lansat in 2012, a fost rasplatit cu trei premii: Proiectul de Birouri al Anului, SEE Overall Project of the Year, precum si mentiunea juriului pentru SEE Green Building Award.

Nu in ultimul rand, David Hay a obtinut mult-ravnitul premiu pentru Profesionistul Anului 2012. "Sunt extrem de fericit si onorat sa primesc o asemenea recunoastere, bazata pe reusitele AFI Europe in 2012", a declarat acesta la acceptarea premiului.

Gala a avut loc pe 16 mai la Hotelul Athenee Palace Hilton din Bucuresti.

Selectati de membri EE Real Estate Awards Academy a EuropaProperty, castigatorii din acest an au fost recompensati pentru rezilienta si succesul de care au dat dovada pe piata din regiune.

Premiul pentru Agentia de Investitii a Anului a mers catre Jones Lang LaSalle, iar Agentia de Spatii de Birouri a Anului a fost desemnata The Advisers/Knight Frank, in timp ce CBRE a primit premiul pentru Agentia de Spatii Industriale a Anului.

De asemenea, NEPI a fost rasplatit cu premiul Investitorul Anului, impartind premiul Proiectul de Retail al Anului, acordat pentru Ploiesti Shopping City, cu Carrefour Property Romania.

Cu aceasta ocazie au fost organizate si mai multe discutii panel care au abordat principalele probleme care afecteaza pietele din Romania, Serbia, Croatia si Bulgaria. Atat speakerii, cat si participantii au cazut de acord ca, desi pietele sufera inca din cauza dificultatilor in unele tari, perspectivele din mai multe zone sunt pozitive.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#premii SEE Real Estate, #Gala SEE Real Estate, #castigatori SEE Real Estate, #premii imobiliare 2013 , #Stiri Imobiliare