Greenfield 2- planul de dezvoltare al Impact Developer, blocat de actionari

Luni, 01 Aprilie 2013, ora 17:53
2850 citiri
Greenfield 2- planul de dezvoltare al Impact Developer, blocat de actionari
Foto: Imobiliare.ro

Dupa ce actiunile detinute de Dan Ioan Popp si Carmen Sandulescu la Impact au fost executate silit de Banca Transilvania si cumparate de patronul complexului comercial Doraly din Afumati, Gheorghe Iaciu, planul de dezvoltare al companiei, propus de manageri, a fost refuzat.

Schimbarea actionariatului Impact Developer & Contracter coincide cu refuzarea planului de dezvoltare Greenfield 2, propus de conducerea manageriala a dezvoltatorului.

Impact a anuntat in 2010 ca intentioneaza sa construiasca un imobil de birouri de clasa B, destinat firmelor mici si mijlocii, pentru finantarea caruia ar fi urmat sa utilizeze fonduri structurale. Compania intentiona sa atraga jumatate din suma necesara dezvoltarii din fonduri UE.

Actiuni detinute de Dan Ioan Popp si Carmen Sandulescu la Impact, scoase la vanzare

Lucrarile erau programate initial sa inceapa in luna septembrie a anului 2010.

Actionarii dezvoltatorului imobiliar au respins planul fazei a doua a complexului rezidential Greenfield, care viza constructia a 25.000 metri patrati de locuinte "multifamiliale", o zona de agrement si un parc de 38.000 metri patrati.

Prezentarea si aprobarea directiei planului de dezvoltare pentru etapa a doua a proiectului din Greenfield a fost discutata in AGA din 29 martie.

Impact, companie fondata de omul de afaceri Dan Ioan Popp, a dezvoltat pana in prezent circa 2.000 de locuinte pe piata locala, cel mai mare proiect al companiei fiind ansamblul rezidential Greenfield din zona Baneasa, unde au fost realizate circa 750 de apartamente si in care compania mai detine teren pentru 3.000-4.000 de unitati.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#extindere Greenfield, #actionari Impact Greenfield, #finantare europeana Greenfield , #Stiri Imobiliare