Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Pipera Office Building va fi inaugurat in octombrie

Pipera Office Building va fi inaugurat in octombrie
Proiectul Pipera Office Building, destinat birourilor si spatiilor comerciale, o investitie de doua milioane euro, inceput in octombrie 2005, va fi finalizat in octombrie 2006.
Pipera Office Building, amplasat intr-o zona cu dezvoltare exploziva si in compania birourilor si show-room-urilor unor multinationale cu vechime in Romania, este structurat pe parter si patru etaje, oferind o suprafata utila de 2.062 mp si o suprafata construita de 2.400 mp.

Proiectantul general, Tectonic, deja cunoscut prin cladirile Smart OB, Novoparc, Floreasca Tower-Oracle, a colaborat cu antreprenorul general Prefabricate Nord (Batistei OB, Vasile Lascar OB) la realizarea unui imobil care va completa cererea de astfel de spatii din zona de Nord a Capitalei.

De altfel, Pipera Office Building poate fi considerata cea mai apropiata cladire de birouri din zona de Bucurestiul propriu zis, fiind amplasata chiar la limita dintre teritoriul sectorului 1 si teritoriul orasului Voluntari.


BLOOMBIZ - PORTALUL TAU DE AFACERI!


Abonati-va la newsletter!


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 948 ori