Muta-ti afacerea in centrul Bucurestiului. Cat te costa spatiul?

Miercuri, 20 Iunie 2012, ora 19:09
2155 citiri
Muta-ti afacerea in centrul Bucurestiului. Cat te costa spatiul?

Poate ca reteta succesului unei afaceri nu depinde de locul in care se desfasoara activitatea, dar cu siguranta ca detinerea unui magazin in centrul orasului va ajuta un pic lucrurile.

Gasirea vadului perfect necesita timp, rabdare si multi bani, mai ales daca tineti la amplasarea cat mai centrala. Preturile fluctueaza atat in functie de apropierea de o zona foarte circulata, cat si in functie de marimea spatiului comercial.

Business24 s-a interesat care sunt cele mai avantajoase oferte imobiliare de pe piata bucuresteana, cu ajutorul Imobiliare.ro.

In centrul istoric al Bucurestiului, perfect pentru deschiderea unei cafenele, se gaseste un spatiu cu suprafata de 55 de metri patrati, la care se adauga un subsol de 100 mp pentru doar 49.000 euro negociabil. In plus, datorita amplasarii stradale, locatia poate fi extinsa cu o terasa. Locatia are toate utilitatile, dar necesita renovare.

Un spatiu mai mare, de 220 mp, in zona Lascar Catargiu costa 150.000 de euro plus TVA. Imobilul are noua camere impartite pe trei niveluri - demisol, parter si mansarda-, o vitrina de 21 metri si multiple dotari. Pe langa utilitatile generale, imobilul este dotat cu aer conditionat, acces la internet, este renovat, are sistem de alarma si supraveghere video. Momentan, conform proprietarilor, cladirea este amenajata ca pentru un restaurant.

Pe strada Popa Tatu se afla o alta cladire cu destinatie comerciala, scoasa la vanzare cu 158.000 de euro. Spatiul comercial are 92 de mp, cu vitrina de 12 metri, este compartimentat in trei camere si se afla la parterul unui bloc aflat la 30 de metri de piata Matache.

In zona Magheru se afla un alt spatiu, disponibil pentru 199.000 de euro plus TVA, negociabil. Locatia are

doar 45 de metri patrati, compartimentati pe doua etaje. Subsolul are 15 mp, iar parterul 30 mp, la care se adauga un grup sanitar. Conform anuntului, spatiul se preteaza magazinelor diverse, agentiilor de turism ori magazinelor cu obiecte de arta, artizanat, suveniruri, haine sau alte activitati, anterior aici aflandu-se un magazin de bijuterii. Spatiul se afla in apropierea Hotelului Lido.

Pe Dorobanti, in apropierea ASE, pentru 279.000 de euro, doritorii pot achizitiona un spatiu comercial de 181 mp impartiti pe doua niveluri - 161 mp la parter si 22 mp la subsol, spatiu de depozitare. Spatiul se afla la parterul unui bloc din 1996 si ocupa intreaga parte din fata a cladirii, vitrina intinzandu-se pe doua laturi. Locatia a fost renovata recent cu materiale de lux si este dotata cu centrala proprie si contorizare integrala, ceea ce scade costurile de intretinere.

Aceste locatii desi par scumpe, sunt ieftine comparativ cu spatiile comerciale care au un pret de plecare de 1.000.000 de euro, sau, chiar mai sus, pana la cinci milioane de euro.

#spatii comerciale Bucuresti, #Bucuresti centru afaceri, #locatii afaceri Bucuresti, #pret spatiu comercial Bucuresti , #Spatii comerciale