Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Investitie de 19 mil euro intr-un proiect imobiliar in Cluj

Investitie de 19 mil euro intr-un proiect imobiliar in Cluj
Societatea romano-irlandeza Ryan Proprietati va aloca peste 19 milioane de euro in construirea unui proiect imobiliar la Cluj care va fi compus din 76 de case cu teren si 187 apartamente, au anuntat joi reprezentantii companiei.Proiectul Omnia Residence va fi amplasat in localitatea Apahida din judetul Cluj si va cuprinde pe langa cele 76  de case cu teren in sistem insiruite si 187 apartamente de 1,2 si 3 camere cu garaje la demisol. Potrivit dezvoltatorilor, locuintele vor ocupa mai putin de 22% din suprafata totala de 50.000 mp a terenului, care va mai include si spatii verzi, gradinita cu parc de joaca, dar si spatiile comerciale (minimarket).


"Lucrarile se desfasoara pe o perioada de trei ani, intre 2008 - 2011, si prevad realizarea a 76 de case in sistem insiruite, 19 vile cu 1 sau 2 etaje si mansarda, respectiv a patru blocuri cu doua etaje si mansarda. Incercam astfel sa realizam un prim pas de modificare a tendintei imobiliare clujene in directia relocarii spre zone necongestionate, confortabile, a ansamblurilor imobiliare. In plus ne dorim ca intreaga zona inconjuratoare sa fie declarata zona rezidentiala", a declarat directorul de vanzari al companiei, Olimpiu Daraban.Potrivit dezvoltatorului, pana in prezent peste 40% din numarul total de unitati scoase la vanzare au fost contractate inca din primele doua luni. Compania da posibilitatea clientilor sa achizitioneze o casa cu un avans de 30% si plata restului la intabulare

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1348 ori