Incendiu puternic la un complex comercial din Brasov

Luni, 17 Decembrie 2012, ora 18:15
1716 citiri
Incendiu puternic la un complex comercial din Brasov

Un complex comercial din Brasov, situat in apropierea garii din municipiu, a luat foc, luni seara, acoperisul arzand cu flacari inalte de cateva zeci de metri, la ora transmiterii acestei stiri toti angajatii si cumparatorii fiind evacuati de catre pompieri, care intervin pentru stingerea focului.

Pana la ora actuala, din cauza incendiului doua persoane care s-au intoxicat cu monoxid de carbon au fost transprotate la Spitalul Judetean Brasov.

La ora transmiterii acestei stiri, mai multe echipaje de pompieri cu masini dotate cu autoscara intervin pentru stingerea incendiului.

Cladirea in care functioneaza centrul comercial respectiv are parter si doua etaje, toti angajatii si cumparatorii aflati inauntru in momentul izbucnirii incendiului fiind evacuati.

Potrivit primelor date de la fata locului, focul a afectat acoperisul cladriii si s-a propagat la primul si la al doilea etaj.

Martori oculari au declarat ca incendiul ar fi izbucnit in urma unor scantei de la un aparat de sudura al unor muncitori care faceau lucrari la acoperisul cladirii, partial functionala.

La ora actuala, la fata locului sunt mai multe echipaje de pompieri cu sase masini de interventie, precum si doua echipaje SMURD.

#incendiu mall, #incendiu centru comercial Brasov , #Spatii comerciale