Cernica Residential Park imprumuta zeci de milioane de euro

Miercuri, 30 Mai 2007, ora 02:00
1917 citiri

Cernica Residential Park va imprumuta 12,5 milioane de euro pentru a finanta achizitia de terenuri si pentru a demara lucrarile unui complex rezidential cu 1.000 de apartamente, 1.048 de locuri de parcare subterane si 3.000 mp de spatii comerciale.

Compania imobiliara va semna un contract de imprumut cu Bridgemere Investments Limited, pentru suma de 11 milioane de euro, iar de la Copenmain Ltd. va imprumuta alte 1,5 milioane de euro, cu scopul de a finanta achizitia a circa 100.000 mp de terenuri si de a demara lucrarile proiectului imobiliar.

Potrivit companiei, lotul cel mai mare are o sprafata de 41.363 mp si este intabulat in cartea funciara a orasului Pantelimon. Proiectul rezidential al companiei Cernica Residential Park se va adresa populatiei cu venituri medii si mari. Dezvoltatorul complexului va fi societatea de management imobiliar Advanced Development.

Copenmain Ltd., societate inregistrata in Cipru, detine patru parti sociale, reprezentand 20% din capitalul social al companiei Cernica Residential Park, iar Salamanca Finance Plc. detine 16 parti sociale care reprezinta restul de 80% din capitalul social al societatii romanesti.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)