Topul celor mai scumpe cladiri de birouri scoase la vanzare FOTO

Joi, 06 Iunie 2013, ora 09:50
2508 citiri
Topul celor mai scumpe cladiri de birouri scoase la vanzare FOTO
Cea mai scumpa cladire de birouri scoasa la vanzare, din Bucuresti

Business24 iti prezinta topul celor mai costisitoare spatii office de vanzare in Bucuresti. Printre "campioni" se numara cladiri cu suprafete generoase, de peste 10.000 de metri patrati, bine pozitionate.

1.Spatii office in Ghencea

Cea mai scumpa cladire de birouri scoasa la vanzare online se afla in Bucuresti, in zona Ghencea si poate fi cumparata pentru 12,58 de milioane de euro.

Imobilul are o suprafata utila inchiriabila de aproape 11.000 de metri patrati, cu sapte etaje; acestora li se adauga doua niveluri de parcare subterana, cu o capacitate de 100 de locuri, ce ocupa o suprafata de 3.000 de metri patrati.

Sursa foto Coldwell Banker

Tariful de inchiriere practicat pentru aceasta proprietate este de 9 euro pe metru patrat pe luna, la care se adauga si cheltuielile cu serviciile de intretinere, in valoare de inca 3 euro pe metru patrat pe luna.

2.Cladire cu cinci etaje din Lipscani

Sursa foto: Tiriac Imobiliare

Pe locul al doilea in clasament se situeaza un imobil de birouri de pe strada Lipscani, in schimbul caruia proprietarul solicita 7,8 milioane de euro. Cladirea de cinci etaje dispune de o suprafata de 5.042 de metri patrati si are in prezent un grad de ocupare de 90%. Imobilul a fost complet renovat in anul 2002 si are o capacitate de parcare de 30 de locuri.

3.Cladire cu sase etaje in Aviatorilor

Sursa foto: Imobiliare21

La pretul de sase milioane de euro este scoasa la vanzare o cladire cu opt nivele (demisol, parter si sase etaje) construita in anul 2008, in zona Aviatorilor-Herastrau. Imobilul are o suprafata utila de 1.570 de metri patrati. Constructia este amplasata pe un teren de 572 de metri patrati si dispune de 12 locuri de parcare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cladire birouri, #spatii office, #cladire birou vanzare, #top cladiri office , #Spatii birouri