Prima cladire de birouri Skanska din Bucuresti este aproape gata. Vezi cum arata

Joi, 08 Mai 2014, ora 12:45
2917 citiri
Prima cladire de birouri Skanska din Bucuresti este aproape gata. Vezi cum arata

Prima faza a proiectului Green Court Bucharest este finalizata in proportie de 80%, la un an de la la inceperea constructiei, structura si fatada cladirii A fiind deja terminate, a declarat, miercuri, Marcin Lapinski, presedintele Skanska Property Romania.

Potrivit acestuia, dezvoltarea proiectului evolueaza intr-un ritm rapid, astfel incat prima faza va fi finalizata, conform planului, in ultimul trimestru din acest an.

"Proiectul are toate premisele pentru a avea succes, iar feedback-ul pe care il avem pana acum din piata este unul foarte bun. Green Court Bucharest le va oferi clientilor nostri spatii de birouri personalizate, adaptabile, care vor spori productivitatea si satisfactia angajatilor. Avand deja primul client anuntat, cat si negocieri avansate cu alte mari companii, suntem pe drumul cel bun, astfel incat, pana la deschiderea oficiala, intreaga cladire sa fie complet inchiriata', afirma Marcin Lapinski.

Aproape 350 de angajati lucreaza pentru prima faza a proiectului Green Court Bucharest si, pana in momentul de fata, au fost folositi 25.000 metri cubi de beton, aproximativ 11.000 mp de sticla pentru fatada si 3.200 tone de otel beton.

"Am alcatuit o echipa valoroasa de experti, 100% romani, care lucreaza pentru a aduce acest proiect la standardele de constructie si dezvoltare Skanska. Exista o sinergie buna pe santier, iar lucrarile continua intr-un ritm care ne ajuta sa ne tinem promisiunea de a livra la timp cladirea A, in trimestrul patru din 2014", a spus Richard Burleigh, presedintele Skanska Construction Romania.

Odata finalizata, cladirea A va oferi un spatiu total inchiriabil de 19.500 mp din totalul de 52.000 mp ai intregului proiect. Fiecare cladire a proiectului va avea 12 niveluri supraterane si trei subterane. Urmand standardul celorlalte cladiri dezvoltate de Skanska, ansamblul de birouri va fi certificat LEED Gold.

Skanska Romania este un dezvoltator de cladiri ecologice de birouri destinate crearii unor medii favorabile cresterii economice si stimularii afacerilor. Compania si-a inceput activitatea in Romania in anul 2011 si face parte din Grupul Skanska, lider mondial in dezvoltare imobiliara si constructii. Grupul Skanska are in prezent 57.000 de angajati in pietele pe care activeaza in Europa, Statele Unite si America Centrala. Skanska a inregistrat in 2012 venituri totale in valoare de 132 miliarde coroane suedeze (15.8 miliarde euro).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#proiect Green Court Bucharest, #cladire birouri Skanska, #spatii birouri bucuresti , #Spatii birouri