In cautarea unei locuinte in Bucuresti? Apeleaza la o agentie imobiliara online - ImobiliareLoad

Miercuri, 26 August 2015, ora 15:41
1752 citiri
In cautarea unei locuinte in Bucuresti? Apeleaza la o agentie imobiliara online - ImobiliareLoad
Foto: ImobiliareLoad.ro

De multe ori, preturile la serviciile imobiliare pot fi foarte diferite si pentru a preintampina o astfel de problema este indicat sa se aiba in vedere agentii imobiliare care sa faca treaba in locul tau.

Una dintre acestea este ImobiliareLoad, o firma care iti poate prezenta cele mai bune oferte imobiliare in diverse zone ale capitalei. Majoritatea caselor si apartamentelor scoase la vanzare pe ImobiliareLoad.ro se gasesc in complexe rezidentiale nou construite, asa cum sunt cele din Militari sau Berceni, dar si din afara orasului, in zone rezidentiale precum Popesti Leordeni.

Pentru a ajunge la aceste oferte trebuie doar sa accesezi site-ul ImobiliareLoad.ro, pentru ca oferte imobiliare atractive pot sa apara zilnic.

De ce sa apelezi la o agentie imobiliare online? Gasesti oferte imobiliare direct de la proprietar!

Desi sunt mai putine decat cele postate de catre agenti imobiliari, aceste tipuri de oferte directe sunt cele mai avantajoase. Fiecare proprietar care doreste sa scoata la vanzare o locuinta la bloc, un teren sau o vila poate sa isi posteze anuntul imobiliar direct pe site-ul ImobiliareLoad.ro.

In acest mod cei care sunt in cautarea unei oferte avantajoase pot sa gaseasca case si apartamente noi sau terenuri, la preturi foarte acceptabile si in zone diferite ale Bucurestiului fara intermediere. Mai mult decat atat, ofertele de inchiriere apartamente, case sau vile, sunt de asemenea prezente.

Cele mai cautate: Ansamblurile rezidentiale noi, la cheie

Daca te afli in cautarea unei oferte de vanzare garsoniera in Militari sau a unui apartament de doua sau trei camere in Berceni, ImobiliareLoad.ro iti ofera o serie de ansambluri imobiliare dintre care poti sa alegi locuinta pe care ti-o doresti. La fel, si daca vrei o casa sau o vila in unul dintre cartierele de case construite recent in zone precum Popesti Leordeni.

Un exemplu este oferta de vanzare garsoniera Militari din cadrul unui ansamblu rezidential nou, care propune celor interesati cinci blocuri construite recent sau inca in stare de constructie. Toate spatiile sunt dotate cu tot ce este necesar intr-o locuinta moderna.

Imobilele beneficiaza de incalzire proprie cu centrala pentru fiecare garsoniera sau apartament din complex, gresie, faianta, parchet, usa metalica, aer conditionat si loc de parcare. Cele 80 de garsoniere disponibile pornesc de la preturi de 30000 de euro si pot ajunge sa fie chiar personalizate la cererea cumparatorului, in functie de preferintele avute pentru finisaje.

Uneori insa o garsoniera poate sa fie neincapatoare, cei care au familie stiu ca un spatiu mai mare, fie el si la bloc, este necesar. Si daca un apartament de 3 camere poate sa para cam mult, cele cu doua camere sunt si cele mai eficiente, atat ca pret de achizitie cat si in ceea ce priveste cheltuielile ulterioare de intretinere.

Ofertele de apartamente 2 camere ImobiliareLoad sunt, din fericire, diverse. Unele dintre aceste oferte postate pe site sunt situate in zona Militari, intr-un complex imobiliar construit recent.

Pretul acestora porneste de la 40000 de mii de euro si aspectul lor interior poate sa fie personalizat in functie de dorinta clientului. Cu alte cuvinte, fiecare isi alege culoarile gresiei, faiantei si a parchetului, dar si tipurile de usi sau inchiderea balcoanelor. In plus, apartamentele vin cu centrala termica proprie, contorizare individuala la apa gaz si curent, dar si conexiune la cablu TV, telefon si internet.

Nu esti decis asupra unei oferte? Verifica proiectele in curs de construire!

Un alt aspect oferit de firma ImobiliareLoad este acela de a studia diverse proiecte de apartamente si case in curs de construire din Bucuresti, ce se vor finaliza in perioada urmatoare. In acest mod esti la curent cu cele mai noi oferte imobiliare chiar dinainte ca ele sa apara pe piata si poti sa alegi locuinta care te incanta chiar inainte ca ea sa inceapa sa fie construita.

Pe de alta parte, poti chiar tu sa utilizezi un proiect de pe site pentru constructia propriei locuinte, fie ca este vorba despre o casa din lemn, traditioanala, sau de una de vacanta.

ImobiliareLoad.ro este un site complet, care se bazeaza in special pe oferte imobiliare care apartin dezvoltatorilor si care propun case si apartamente in ansambluri rezidentiale noi. Cu toate acestea, aici se gasesc si oferte de vanzare si inchiriere locuinte si direct de la proprietari, asa ca fiecare poate sa gaseasca ceea ce cauta. Acestea sunt situate in zone diverse (inclusiv in Dorobanti), in timp ca ansamblurile noi de la ImobiliareLoad se gasesc in special in zone precum Berceni, Militari sau Popesti Leordeni.

#agentie imobiliara online, #apartament vanzare Bucuresti, #locuinta Bucuresti , #Site imobiliare