Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Un nou complex rezidential de lux in Baneasa

Un nou complex rezidential de lux in Baneasa
Proiectul unui nou complex rezidential de lux, denumit Oxford Gardens, a fost lansat de compania Willbrook Management pentru clientii cu venituri ridicate care isi doresc o locuinta la standarde inalte.Vilele de cinci stele vor fi construite in cartierul Baneasa pe un teren cu suprafata de 25 de hectare, amplasat in fata Scolii Americane si invecinandu-se pe o latura cu padurea Baneasa.
In prima etapa vor fi construite 200 de locuinte exclusiviste, dispuse in jurul unor parcuri verzi. Arhitecti romani si straini vor creea un stil propriu fiecarei vile, iar proprietarii vor beneficia de suprafete cuprinse intre 500 si 1300 de metri patrati in jurul caselor.

Locuintele vor fi vandute la preturi curpinse intre 500 000 si 1,5 milioane de euro incepand din septembrie 2007.

Locuitorii complexului se vor putea distra la un club privat de cinci stele cu o suprafata de 6000 de metri patrati, investitie care se ridica la 10 milioane de euro.

In plus, acestia vor mai avea la dispozitie un parc tematic de aventuri si distractie, unic in Romania, "The Kingdom of Camelot", care se va intinde pe o suprafata de un hectar si va cuprinde 12 castele medievale.


Gabriela RUSU
Amos News


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1093 ori