Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Shapir Projects Europe va dezvolta doua proiecte rezidentiale in Bucuresti si Sibiu

Shapir Projects Europe va dezvolta doua proiecte rezidentiale in Bucuresti si Sibiu
Compania Shapir Projects Europe va incepe constructia primelor doua proiecte rezidentiale din Romania la Bucuresti si Sibiu, unde a achizitionat peste 100.000 de metri patrati de teren. Shapir Projects Europe face parte din grupul israelian cu activitati in domeniul constructiilor civile si industriale Shapir Group. Primul proiect al companiei pe piata din Romania va fi ridicat in Bucuresti pe un lot de teren de 80.406 mp. Terenul din zona Pipera a fost achizitionat in februarie 2007, iar recent compania a primit si autorizatia de constructie pentru 160.000 mp de spatii rezidentiale si 90.000 mp de spatii de retail si locuri de parcare. Potrivit dezvoltatorului, lucrarile de constructie vor incepe in trimestrul IV al anului si vor dura circa cinci ani.


Cel de-al doilea proiect al companiei va fi ridicat in Sibiu, unde Shapir va construi 75.000 mp de spatii rezidentiale pe un lot de teren de 26.446 mp, achizitionat in aprilie 2007. Constructia a fost programata sa inceapa in ultimul trimestru al anului, iar proiectul este estimat a fi finalizat in circa trei ani.Compania mai este prezenta si in Ucraina si Serbia, unde construieste, de asemenea, ansambluri rezidentiale. In Serbia, Shapir Projects Europe a achizitionat 10.000 mp de teren unde intentioneaza sa construiasca locuinte si spatii de retail, in timp ce in Ucraina, israelienii detin circa 250.000 mp de teren pentru locuinte si spatii de retail.Shapir Projects Europe a fost infiintata in anul 2007 si este detinuta integral de Shapir Group, grup listat la bursa din Tel Aviv. Compania se ocupa cu activitatile de dezvoltare imobiliara a grupului din afara Israelului, iar printre principalele tinte sunt Romania, Serbia si Ucraina.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1829 ori