Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Romtelecom premiat pentru ofensiva ADSL din 2006

Romtelecom premiat pentru ofensiva ADSL din 2006

Romtelecom a primit marti, 27 februarie 2007, premiul pentru ofensiva accesului broadband prin ADSL in anul 2006, cu ocazia celei de a patra editii a Galei Premiilor e-Finance, potrivit unui comunicat din partea companiei.

"Ne vom stradui sa oferim cele mai bune servicii de comunicatii clientilor din Romania si ne propunem sa fim lideri in era Internetului de banda larga," a spus, cu ocazia inmanarii premiului, Yorgos Ioannidis, director general Romtelecom.

Sectiunea e-Telecom, la care a castigat Romtelecom, isi propune sa rasplateasca an de an eforturile operatorului care a lansat cel mai util serviciu de comunicatii destinat mediului de business si rezidential, confom organizatorului FINMEDIA. Alaturi de Romtelecom au fost nominalizate pentru anul 2006, la sectiunea e-Telecom, Vodafone Romania, pentru lansarea serviciului 3,5G si Orange Romania, pentru lansarea serviciului 3G. Nominalizarile au fost decise prin vot de redactia e-Finance.

Premiile e-Finance se acorda pentru performantele majore ale principalilor actori de pe piata financiar-bancara si IT&C din Romania in anul 2006.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 789 ori